SOS Pestvrij

Wordt uw kind gepest op school? Vindt hij of zij het moeilijk aansluiting bij de groep te vinden? Kom dan kijken en praten bij Kung Fu Haarlem. Ons SOS-pestvrij programma is speciaal ontwikkeld om de weerbaarheid en het zelfvertrouwen van kinderen stapsgewijs te vergroten.

Met het doorlopen van het SOS-pestvrij programma leert uw kind pestgedrag herkennen en aanpakken. Bij Kung Fu Haarlem gunnen we ieder kind deze training, vanwege de waarneembare effecten: uw kind wordt er fysiek én mentaal sterker van.

Bullyproof-certificaat

Het speciaal ontwikkelde SOS-pestvrij programma van Kung Fu Haarlem duurt een jaar. Deelnemende kinderen leggen iedere drie maanden een test af en behalen hierdoor een steeds hogere gradatie (een ‘band’). Het jaar wordt afgesloten met een eindtoets en de feestelijke uitreiking aan uw kind van het behaalde certificaat ‘Kung Fu Bullyproof’!

Het SOS-pestvrij programma van Kung Fu Haarlem ondersteunt en ontwikkelt uw kind op drie niveaus:

Gedrag

Mentaal

Fysiek

Gratis proefles
Bij Kung Fu Haarlem geloven wij in een ‘pestvrije’ omgeving. Dit doel is haalbaar met het SOS-pestvrij programma. Inschrijving voor het SOS-pestprogramma is doorlopend mogelijk. Kies voor een gelukkig en zelfverzekerd kind: kom langs om kennis te maken en schrijf in voor een gratis proefles.

Dit delen:

Inschrijven for kung fu proeflessen
Riginald Raphaela en Jolanda Copini - Ouders van Jaden (panda)

“De Sihings leren hem naast Kung Fu ook rust te bewaren, discipline en te concentreren.”

Riginald Raphaela en Jolanda Copini - Ouders van Jaden (panda)