Team

Sifu Deniz Kara is algemeen directeur van Connect Haarlem. Al toen hij zeven jaar oud was, begon hij met zelfverdediging. Kempo, Mauy Thai: Kara bekwaamde zich in verschillende stijlen. Het is naar eigen zeggen de kennismaking met Wing Tjun Kung Fu geweest, die een radicale wending aan zijn leven heeft gegeven.
“Na mijn eerste proefles was ik verkocht.”

Sihing Thijs de Droog is ‘programme director’ en black belt-instructeur bij de kinderen en volwassenen. Sihing Thijs verzorgt onder meer de proeflessen, reguliere lessen, prive lessen en is daarbij ook de eerste aanspreekpunt voor alle leerlingen en ouder(s)/verzorgers van Connect Haarlem. “Het mooie van Wing Tjun Kung Fu is dat je blijft leren. Je bent nooit uitgeleerd en persoonlijk vind ik dat een van de belangrijkste doelen van het leven.”

“Zelf leer ik met Wing Tjun Kung Fu waar mijn grenzen liggen en vooral: hoe ik die kan oprekken. Dit zijn inzichten die ik ook in mijn dagelijks leven weet toe te passen. Eén van de vier principes in zelfverdediging van Wing Tjun Kung Fu is: als de weg vrij is, ga dan naar voren. Als je dat altijd voor ogen houdt, kom je in het leven veel                                           verder dan je misschien verwacht.”

 

Team-Sihing BenSihing Ben Hoffschlag is bezig met de instructeursopleiding voor kinderen en volwassenen. Momenteel assisteert Sihing Ben bij de kinderlessen en volwassen lessen.

“Kung Fu Haarlem is meer dan een sportschool of een cursus zelfverdediging. In mijn opleiding en ervaring als assistent merk ik dat naast het opbouwen van een goede conditie, gewichtsbeheersing en kracht training er ook oog is voor de individu zelf. Of het nu kinderen zijn of volwassenen, naast dat veel leden leren omgaan met stress en hun angsten overwinnen, werken ze ook aan het sterker maken van hun vaardigheden. Het prettige hieraan is dat alle leden een volledig pakket aan, sport, zelfverdediging, meditatie en zelfontplooiing krijgen”.

 

Team-Sihing MarkSihing Mark El Kajjal is bezig met een instructeurs opleiding voor kinderen en volwassenen. Momenteel is Sihing Mark bezig met een rondreis door China! Hij zal daar bij verschillende systemen en stylen in Kung Fu onderwijs krijgen van meesters en grootmeesters. We hopen hem snel weer te verwelkomen in Haarlem!

 

 

Delen:

Inschrijven for kung fu proeflessen
Riginald Raphaela en Jolanda Copini - Ouders van Jaden (panda)

“De Sihings leren hem naast Kung Fu ook rust te bewaren, discipline en te concentreren.”

Riginald Raphaela en Jolanda Copini - Ouders van Jaden (panda)